AKO bombarder B-21 ne bude mogao da se nosi sa novim mogućnostima, biće zamenjen.

Đole Srba

22.05.2023. 21:05

Po ovom tekstu se vidi da ameri razmišljaju samo o ratu i ti što dalje od njihovog kopna. Prema tome protivnici moraju da udare po njihovim gradovima pa će ih brzo proći volja za ratovanjem.

Karlo Veliki

22.05.2023. 21:05

Gore navedeni general se ne bavi inovacijama pa mu zakljucak obiluje propustima... U tom buducem vremenu, za na primer 15 godina, ovakvi bombarderi bice prevazidjeni, a zamenice ih letilice sa mnogo manjim gabaritom i imuni na trenutno najsavrsenije radare , sa veliki dometom i zastrasujucom precioznoscu, kojima daljinski upravlja vestacka inteligencija... Danas u najvisim vojnim tehnologijama pored Zapada, Kine i Rusije, odskacu i Izrael, Norveska, Tajvan....

Bonaparta

22.05.2023. 21:59

Bolje odmah da odustanu, jer ćemo mi da pomognemo našoj braći Kinezima kako obore ova nazovi čuda od aviona. Već smo jedanB2 (Duh Misurija) oborili. Omiriso lepo zemlju u Spačvanskim šumama posle bacanja bombe na kinesku ambasadu. Posle toga je u Americi onaj što je naredio tu akciju ubijen od strane Kineza čekićima i to pred svojim stanom.

Ljube

23.05.2023. 04:30

Pisi propalo ,,,Kina cuva ledja Rusiji ,Rusija cuva ledja Kini ,,,,dogovoreno ,bratski potpisano , jer znaju da samo jednog istinski krvolocnog neprijatelja imaju ,sa kojim dogovora nema !