I PORED NAPADA NA KREMLJ, PARADA ĆE BITI ODRŽANA: Oglasio se Putinov najbliži saradnik - Preduzimamo sve mere

Tanjug

08. 05. 2023. u 19:10

RUSKA vlada preduzima sve moguće mere da osigura bezbednost tokom Parade pobede 9. maja, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na televiziji Prvi kanal.

И ПОРЕД НАПАДА НА КРЕМЉ, ПАРАДА ЋЕ БИТИ ОДРЖАНА: Огласио се Путинов најближи сарадник - Предузимамо све мере

Foto: EPA

- Preduzimaju se sve neophodne mere da se osigura bezbednost, posebno zato što će paradi prisustvovati gosti iz inostranstva, kao i naš predsednik. U tom cilju se radi sve što je predviđeno zakonom - rekao je on, prenosi TASS.

Peskov je ocenio da priroda kijevskog režima zahteva da Moskva bude budna, kao i da se ponovo potvrđuje da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo ispravnu odluku da započne vojnu operaciju u Ukrajini.

BONUS VIDEO: DRONOVI IZNAD KREMLjA - Snimak neutralisanja jedne od dve letelice iznad Putinove rezidencije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!