SUDAR OKLOPNIH VOZILA U NEMAČKOJ: Povređeno sedam vojnika, jedan u teškom stanju (FOTO)

Tanjug

18. 04. 2023. u 20:20

SEDAM vojnika je povređeno u sudaru oklopnih vozila na bavarskom auto-putu, saopštila je danas nemačka policija.

СУДАР ОКЛОПНИХ ВОЗИЛА У НЕМАЧКОЈ: Повређено седам војника, један у тешком стању (ФОТО)

Foto: EPA

- Prema prvim nalazima, sedam vojnika je povređeno i prevezeno u bolnicu, od kojih dvojica spasilačkim helikopterom - rekao je Tobijas Mates iz policije Amberga, dodajući da je jedan od vojnika u teškom stanju.

On je dodao da je vojni konvoj u ponedeljak išao auto-putem A6 kada je, iz još uvek nepoznatih razloga, došlo do sudara četiri oklopna vozila.

Pojedini mediji objavili su da vozila pripadaju američkoj vojsci, ali iz nemačke policije su naveli da nisu ovlašćeni da daju informacije o nacionalnosti povređenih vojnika, prenosi AP.

Nesreća se dogodila oko 10.55 po lokalnom vremenu na deonici auto-puta između čvorova Zulcbah-Rozenberg-Amberg-Vest u pravcu prema Češkoj, zbog čega je auto-put bio blokiran do kasnih popodnevnih sati.

BONUS VIDEO: VODENI TOPOVI I SUZAVAC: Pogledajte sukobe u Lionu na protestima protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)