ŽURKA NA STANICI UOČI SUDARA VOZOVA: Šokantna svedočenja iz Grčke posle železničke nesreće

Zvnoko Šimunec - SPECIJALNO ZA NOVOSTI ATINA

03. 03. 2023. u 15:30

ADVOKAT jednog od povređenih u nesreći kod Tembija, Jorgos Barcokis, juče je u direktnom uključenju u program jedne komercijalne televizije izneo šokantan podatak.

ЖУРКА НА СТАНИЦИ УОЧИ СУДАРА ВОЗОВА: Шокантна сведочења из Грчке после железничке несреће

Tanjug

- Odmah pošto je voz iz Atine napustio stanicu u Larisi, u prostorijama stanice, ili na prostoru ispred ulaznih vrata, puštena je glasna muzika i čuli su se uzvici kakvi su uobičajeni na žurkama - izjavio je Barcokis.

Nije mogao da odgovori na pitanje da li je u pitanju proslava, ali je potvrdio svedočenja ljudi koji stanuju u blizini da se dve večeri za redom čula glasna muzika iz prostorija stanice posle 23 sata.

U ovom trenutku advokat Barcokis je samo obavestio javnost, a sa klijentom, koji je zadobio višestruke povrede u sudaru vozova, razmotriće mogućnost pokretanja sudskog spora.

Inače, juče tokom prepodneva, po nalogu nadležnog tužioca, specijalne jedinice policije iz Larise blokirale su stanicu u tom gradu i izvršile detaljnu pretragu svih raspoloživih dokumenata, fajlova sa kompjutera i sproveli opsežno ispitivanje svih zaposlenih.

Mediji smatraju da postoje još neke nepoznanice i da je to pokušaj do se stigne do punog saznanja o stvarnim razlozima katastrofalne nesreće u kojoj je život izgubilo najmanje 57, uglavnom mladih, ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!