BIVŠI ŠEF BRITANSKE DIPLOMATIJE: Otkrio ko u ime Londona odlučuje o isporukama oružja Kijevu

Novosti online

01. 03. 2023. u 15:15

VELIKA Britanija se u vezi s pitanjima isporuke oružja Ukrajini konsultuje sa SAD, glavne odluke se donose u Vašingtonu, izjavio je bivši šef britanske diplomatije Vilijam Hejg ruskim prankerima Vovanu i Leksusu, misleći da razgovara s bivšim predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom.

БИВШИ ШЕФ БРИТАНСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ: Открио ко у име Лондона одлучује о испорукама оружја Кијеву

FOTO: AP/Tanjug

- Oni će se za to odlučiti samo u koordinaciji sa SAD. Velika Britanija uvek istupa u ulozi onoga ko hrabri i bodri SAD, ali Velika Britanija neće promeniti svoju politiku bez SAD, ne usaglasivši je sa SAD. Odnosno, glavne odluke se i dalje usvajaju u Vašingtonu - rekao je Hejg komentarišući moguću isporuku britanskih raketa Ukrajini.

On je dodao da britanski ministri podržavaju isporuku raketa velikog dometa Kijevu, ali da to u svakom slučaju treba da bude usaglašeno s američkom stranom.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: OVAKO RUSI NAVODE DRONOVE KAMIKAZE NA NEPRIJATELjSKE POLOŽAJE: Novi snimak MO Rusije iz borbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!