KRALJEVSKA PORODICA "STEŽE KAIŠ" Nema više rasipanja - Čarls naročito kaznio brata

Novosti onlajn

24. 02. 2023. u 17:36

ENDRUOV "konačni pad" dogodio se 2019. kada je optužen za seksualno zlostavljanje koje on i dalje poriče, a bio je prisiljen da se odrekne kraljevskih dužnosti i ukinuta su mu javna sredstva, ali je od svoje majke kraljice Elizabete dobijao godišnje oko 249.000 funti.

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА СТЕЖЕ КАИШ Нема више расипања - Чарлс нарочито казнио брата

Foto: Ben Stansall/Pool Photo via AP

Princ Endru bi mogao da se preseli u dom svoje bivše supruge Sare Ferguson u četvrti Belgravija u centru Londona, piše The Sun.

- Daleko je to od vile na imanju Vindsor, ali to je jedina njihova imovina u Londonu - rekao je izvor, koj tvrdi da je princ navodno rekao prijateljima da verovatno neće moći da nastave da žive u Rojal Lodžu ako nedobijaju svake godine stotine hiljada funti od kralja za održavanje kuće.

Princ Endru  se oslanjao na velikodušnost svoje pokojne majke, kraljice Elizabete II koja mu je pomagala sa svojim privatnim sredstvima. Dobijao je godišnje približno 249.000 funti.

Međutim, Endrua je uplašila nedavna molba njegovog brata Čarlsa koji je tražio sve članove kraljevske porodice da "stegnu kaiš i očekuju manje novca nego u prošlosti".

Prema pisanju Daily Mail, Endruu u finansiranju njegovog doma možda pomognu ćerke, princeze Beatris i Judžinija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom