U NALETU IMPOTENTNOG BESA NAPAO BERLUSKONIJA: Zaharova oštro odgovorila Zelenskom

Đ.G.

22. 02. 2023. u 08:35

ZVANIČNA predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je reči Vladimira Zelenskog o bivšem premijeru Italije Silviju Berluskoniju.

У НАЛЕТУ ИМПОТЕНТНОГ БЕСА НАПАО БЕРЛУСКОНИЈА: Захарова оштро одговорила Зеленском

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ona je na svom Telegram kanalu napisala da je „u još jednom naletu impotentnog besa napao Berluskonija, koji je kijevski režim podsetio na Donbas“.

- Mislim da Berluskonijeva kuća nikada nije bombardovana raketama, tenkove nikada nisu dovezli do njega, niko nije ubio njegove rođake. Berluskoni nikada nije morao da spakuje kofer u tri ujutru da bi pobegao, zahvaljujući bratskoj ljubavi prema Rusiji - izjavio je Zelenski.

Zaharova je napisala da je ranije „Berluskoni u jednom intervjuu doslovno rekao sledeće:

- Nikada neću zaboraviti kako su saveznici bombardovali Milano 1943. Imao sam šest i po godina. Jednom je bomba pala pravo na našu ulicu Volturno. Nakon toga, moji roditelji su odlučili da se presele u malo selo severno od Milana.

Komentarišući situaciju, Zaharova je istakla: „Tako je Zelenski nepretenciozno uzeo i uporedio svoj režim sa fašističkim, a NVO sa akcijama saveznika tokom Drugog svetskog rata - prenela je RIA.

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)