RAT u Ukrajini – 359. dan. Najžešće borbe i dalje se vode oko Bahmuta, na istoku zemlje. Evropska komisija odustala je od planova da se sankcioniše ruski nuklearni sektor u narednom paketu sankcija. Volodimir Zelenski kaže da je ruska prolećna ofanziva već počela.

Komentari (9)

buki

17.02.2023. 08:48

Da li iko sumnja kako bi, ne daj Bože, ''demilitarizovan'' Krim postao najveća NATO vojna baza? Ne trebaju nam laži Viktorije Nuland da shvatimo očaj Amerike zbog pripajanja Krima Rusiji. SAD su ulaskom u Ukrajinu, njenom nacifikacijom i stvaranjem anti-Rusije, već sebe videli kao gospodare Crnog mora koje kontrolišu okupacijom Krima, a onda iznenada referendum i Krim pripade Rusiji. Nije teško zamisliti koliko samo mrze Putina što ih je 2014-te u tome preduhitrio.

marko

17.02.2023. 13:57

Dokle to licemerje kako vas nije stid.Privatna imovina je sveta stvar nesme niko da je dira pa tako ni Zapad.Uzeti necije da bi se finansirali drugi.Ko ste vi odakle vam to pravo.Hocete da pomognete uredu a cime zaradom drugih imovinom drugih znojem tudih ruku.To nije pomoc to je otimacina.

Pravednik

17.02.2023. 15:58

Posle ovog,samo glup može držati novac u zapadnim bankama ,"evropski komesar za pravdu Didije Rejnders. - Do sada smo uspeli da blokiramo 21,5 milijardi evra oligarha i organizacija sa sankcionog spiska."

Boris

18.02.2023. 02:51

Kazu da je predsednik Francuske Makron inteligentan lik mozda i jeste ali je nerazuman sigurno .Da Rusija moze izgubiti ovaj rat u to niko normalan nemoze poverovati , Ustase, Siptari i Bosnje veruju da ce Rusija kapitulirati ali samo oni .