KADIROV OTKRIO KAKO STIŽE DO EVROPSKE ZEMLJE: "DŽabe im avioni i tenkovi, ono što mi imamo reaguje brzo"

Novosti Onlajn

13. 02. 2023. u 09:46

ŠEF Čečenije Ramzan Kadirov nastavio da preti da će nakon osvajanja Ukrajine sledeća zemlja na tapetu da bude Poljska.

КАДИРОВ ОТКРИО КАКО СТИЖЕ ДО ЕВРОПСКЕ ЗЕМЉЕ: Џабе им авиони и тенкови, оно што ми имамо реагује брзо

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Zauzećemo Odesu, Harkov, Kijev i stići ćemo do Poljske, a zapadnih tenkova se ne plašimo jer ruski PVO sistem brzo radi - piše u opisu ovog videa koji se pojavio na društvenim mrežama.

- Preuzećemo Odesu, Harkov, Kijev, zahvaljujući našim divizijama, veri koje su ujedinjene zahvaljujući našem predsedniku. Danas pokazujemo rezultate koje NATO ni Evropska unija ne mogu ni da sanjaju. Hajde da se probijemo do Poljske koja mnogo kuka i zapomaže, iako nemaju nikakave šanse za odbranu. Još jedno bih želeo da im pokažem zahvalnost jer su pomerili tenkove, to ništa ne znači. Oni imaju tenkove, avione, oklopnjake i rakete ali ne mogu da ih koriste na teritoriji specijalne vojne operacije jer naš PVO veoma brzo reaguje - rekao je on.

BONUS VIDEO: "URAGAN" PONOVO U AKCIJI - Snimci Ministarstva odbrane Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!