KRAĐA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Dobitnik lutrije uhvaćen u krađi patika osuđen na 20 meseci zatvora

Đ.G.

10. 02. 2023. u 15:25

U ENGLESKOJ je dobitnik lutrije uhvaćen u krađi patika, piše Dejli star. Policija je saopštila da je naneo štetu u vrednosti oko 15 hiljada funti.

КРАЂА О КОЈОЈ ЋЕ СЕ ПРИЧАТИ: Добитник лутрије ухваћен у крађи патика осуђен на 20 месеци затвора

Foto: AP

43-godišnji Dejvid Svatman osvojio je 100.000 funti na lutriji 2018. Pošto je bio odani navijač Liverpula, obećao je da će sav novac potrošiti na posete fudbalskim utakmicama. Sve ovo vreme, Britanac je nastavio da radi u prodavnici cipela, gde je više puta krao nove patike koje je prodavao na internetu.

Kompanija je počela da sprovodi istragu kada je primetila da kutije zaliha nestaju. Davida je kasnije uhapsila policija i privela na ispitivanje, gde je priznao krađe. Prema istrazi, Svatman je uspeo da ukrade 22 para cipela.

Čoveka je sud osudio na 20 meseci zatvora uslovno. Pored toga, sud mu je naložio da pohađa kurseve rehabilitacije i odredio 150 sati društveno korisnog rada.

Prethodno je dobitnik lutrije ignorisao poruke organizatora, pripisujući ih prevarantima, prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: VEŽBE U RATNIM USLOVIMA - Posade ruskih tenkova T-80BVM vežbaju gađanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!