UKRAJINA će biti poražena, napisao je na Tviteru veteran Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država i pisac Noktis Drejven, komentarišući vesti o uspesima ruske vojske kod Artjomovska.

Komentari (3)

vladimir

07.02.2023. 20:52

Drejven, Ukrajina je već sada "poražena" samo ti je teško da to priznaš! Ovo je vaš rat protiv Rusije i do juna će sve biti gotovo sa POBEDOM Rusa! Jedno su želje a drugo su NEZNANJE!

Lucky

08.02.2023. 05:00

Ovaj rat vodi USA protiv Rusije!!!! Zelenski je veci zlocinac za svoj narod nego sto je to bio Staljin. Vise je ljudi pobio i ostavio u bedi!!!Ukrajina je imala ,ne zlatnu,vec dijamantsku poziciju da napreduje u svemu. Bili su most izmedju Istoka i Zapada,imali su sve beneficije kod Rusije. Najjeftinije energente i ogromno trziste. Zbog tog trzista ih je i Zapad cenio i ulagao.Sto se tice upotrebe hemiskog i bioloskog oruzija ,ima ga i Rusija.Samo to je upravo ono sto USA hoce,da se ratuje u Evropi a oni da prodaju oruzije,hranu,lekove,garderobu,cigarete... kao sto su radili u 1.Svetskom ratu.Njihovi ekonomisti pricaju da je tada USA najvise zaradila u svojoj krvavoj istoriji!!!!