PUTIN O CILJEVIMA RUSIJE: Naš glavni prioritet je očuvanje zemlje i njen razvoj

Tanjug/sputnjik

02. 02. 2023. u 21:10

OČUVANjE zemlje i stvaranje uslova za njen razvoj su glavni prioritet, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa članovima patriotskih i omladinskih organizacija, preneo je TASS.

ПУТИН О ЦИЉЕВИМА РУСИЈЕ: Наш главни приоритет је очување земље и њен развој

Foto AP

-Naš prioritet je da očuvamo Rusiju, stvorimo uslove za njen održivi razvoj i ojačamo je i ova misija će sigurno biti završena, istakao je predsednik Rusije.

Putin je naveo da je vraćanje istorijskog pamćenja i njegovo održavanje u životu deo napora usmerenih na postizanje tog cilja.

Najvažnije tokom praćenja specijalne vojne operacije, uključujući i na filmu je istina i pouzdanost, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa predstavnicima patriotskih i omladinskih organizacija, nazvavši to glavnim oružje.

-Najvažnija stvar u praćenju događaja iz Drugog svetskog rata, Velikog otadžbinskog rata, događaji specijalne vojne operacije je istina, pouzdanost. To je naše najvažnije oružje, rekao je on, komentarišući pitanje, koje se tiče patriotske kinematografije.

On je nazvao glavnim zadatkom - očuvanje Rusije i stvaranje uslova za njen razvoj.

-„Naš glavni zadatak je da obezbedimo očuvanje Rusije, stvorimo uslove za njen progresivni razvoj, za njeno jačanje. I taj zadatak će svakako biti rešen, rekao je šef ruske države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024