SITUACIJA na liniji fronta i dalje je veoma teška u ključnim oblastima Donbasa – Bahmutu, Soledaru, Mariinki, Kremennoj, napisao je na Telegramu predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.

Komentari (10)

Zeleni

10.12.2022. 08:15

Ne konta da ne treba više da traži novac od EU i trpa u svoju kasu, već, da im POKLONI neke rudnike, neka bogatstva, ON NJIMA DA SERVIRA OSTATAK UKRAJINE i rat je gotov. Britanci, Francuzi, Nemci i SAD čekaju TO , ili da se Ukrajina toliko uruši, da potom samo ušetaju u nju. Možda on to i zna, neki dil postoji, to je toliko očigledno. Samo onaj jadni narod trpi, pati i gine, bezveze. Isto kao mi što smo. Ovce za klanje. Livada koljaču!

sun cu

10.12.2022. 12:17

Drogirani tuguje a narod pati,on se obogatio od ovog rata samo tako!!!A druga jedna stvar da postovali Minski sporazum 1 i 2 sve mozda drugacije bilo,ovako toliko puta su ga prekrsili da Rusija vise nije imala izbor za drugo bilo kakvo resenje,SMRT Fasizmu,ZIVELA RUSIJA!!!

Moreuz Gibraltar

10.12.2022. 21:01

Podrška najhrabrijem čoveku današnjice Volodimiru Zelenskom, i velikom pravoslavnom narodu Ukrajine za borbu protiv najvećeg komunonacističkog zla oličenog u onom nesrećniku iz Lenjingrada. Do pobede, koja je blizu!

Karlo Veliki

11.12.2022. 00:21

Haos u Ukrajini nastace najverovatnije krajem januara, kada udari budu dokusurili energetsku, informacionu i bankarsku infrastrukturu...Tada ce doci do masovnog migrantskog procesa mozda i 7-10 miliona ljudi zbog hladnoce, gladi, nefunkcionisanja sistema osnovnih potreba i zdravstva.. To je period kada ce doci do sudara SAD i EU...Amerikanci planiraju da general Zaluzni zameni Zelenskog, do Evropa zeli boksera Klickova. Mozda to bude i period kada ce vaskrsnuti i neko od Ukrajinaca koji vidi kraj u povratku Ukrajine majci Rusiji... Sada je definitivno da je stvoren novi centar sveta, privredni i politicki, a to je AZIJA. Pitanje je samo koju ce ulogu imati Rusija. Ako to bude i vojni savez sto Rusiji odgovara, doci ce do snaznog razvoja Rusije, jer njene proizvode Kina i Indija mogu lako progutati, obzirom da su pojedinacno 10 puta brojnije, dok ce EU imati problem sa energentima, sirovinama i novim trzistem.