SUNAK SE SASTAO SA RAMOM: Govorili o sprečavanju ilegalne migracije Albanaca u Britaniju

Tanjug

01. 12. 2022. u 20:34

BRITANSKI premijer Riši Sunak dogovorio se sa albanskim kolegom Edijem Ramom o potrebi jačanja saradnja dve zemlje kako bi se suzbile ilegalne imigracije Albanaca u Britaniju i organizovani kriminal, izjavio je danas Sunakov portparol.

СУНАК СЕ САСТАО СА РАМОМ: Говорили о спречавању илегалне миграције Албанаца у Британију

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Oba lidera složila su se da je potrebno više uraditi u borbi protiv ilegalnih imigracija, kao i da se zajednički treba boriti protiv organizovanog kriminala. Njih dvojica su razgovarali o planovima da se reše zajednički izazovi, uključujući i rupe u zakonu koje sprečavaju brz povratak odbijenih azilanata - dodao je portparol, prenosi Rojters.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)