PORTPAROL ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je Vašington podstakao pokret protiv mađarskog premijera Viktora Orbana, pošto SAD ne smatraju tu zemlju dovoljno poslušnom.

Mama

23.10.2022. 20:15

Amerikanci samo prave probleme. U svakoj zemlji ima povrsnih ljudi koji jos veruju u americke bajke.Iskreno se nadam da ce Orban uspeti da savlada sve podmetacine.

Luka

23.10.2022. 20:30

To je američka demokracija.Nasilništvo i diktat prema svakoj zemlji i pojedincu koji ne slijede njihovu politiku.Gadi se normalnom čovjeku njihova kaubojština

Malena

24.10.2022. 05:26

Ni taktiku ne menjaju, već oprobanim metodama prave haos gde god mogu. Ko još veruje da u njihove laži? A i taj njihov san više ne sanja normalan čovek. Toliko zla seju svuda gde misle da je njima važno da su i sami postali zli, pakosni i neljudski nerealni. Njima ne odgovara niko ko je domaćin ko misli na svoj narod, a Orban čini sve da Madjarska održi svoj kurs u opstanku i pokolenjima u svakom pogledu ostavi sve jasno i slobodno. I baš se vidno trudi da u svom kontaktu s tim pakosnim bolesnicima pokame svetu koliko truda ulaže da ih vrati na put prosperiteta i razuma i u Evropi a i u Americi.