HOROR U INDIJI: Grupa mladića pretukla i silovala dečaka (12) od kojih je jedan i njegov rođak

Novosti onlajn

26. 09. 2022. u 16:10

DVANAESTOGODIŠNjI dečak je u kritičnom stanju nakon što je silovan i pretučen u Nju Delhiju, saopštila je lokalna policija.

ХОРОР У ИНДИЈИ: Група младића претукла и силовала дечака (12) од којих је један и његов рођак

Foto: Tanjug

Zamenik načelnika policijske stanice u Nju Delhiju Sanjai Sain rekao je da su dečaka navodno napala tri mladića, maloletna lica poznata žrtvi, među kojima je bio i njegov rođak.

Incident se dogodio u Selampuru 18. septembra, ali je policiji prijavljen 22. septembra.

- U toku je istraga slučaja, a dvojica optuženih su uhapšeni. Sva trojica osumnjičenih napadača su iz istog mesta, bili su komšije - rekao je Sain i dodao da je jedan od mladića povezan sa žrtvom.

Roditelji dečaka rekli su da je njihov sin bio u kritičnom stanju nakon što su ga napadači silovali motkom i brutalno pretukli ciglama.

- Dečak nije u dobrom stanju i možda neće preživeti - rekla je predsednica Komisije za žene Delhija (DCV) Svati Malival za CNN.

BONUS VIDEO:

PRIPREME ZA REFERENDUM: U DNR i LNR sve spremno za glasanje o pripajanju Rusiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)