"RUSIJA MOŽE BITI UNIŠTENA SAMO IZNUTRA": Senator optužio pokušaje Zapada da diskredituje rusku vlast

Novosti online

13. 09. 2022. u 13:12

OBIM pokušaja zapadnih zemalja da se mešaju u regionalne izbore održane u Rusiji ukazuje na njihove planove da diskredituju očekivane referendume na oslobođenim teritorijama i predstojeće predsedničke izbore 2024. godine. Ovo je u utorak izjavio šef grupe za praćenje privremene komisije Saveta Federacije za zaštitu državnog suvereniteta i sprečavanje mešanja u unutrašnje stvari Ruske Federacije Vladimir Džabarov.

РУСИЈА МОЖЕ БИТИ УНИШТЕНА САМО ИЗНУТРА: Сенатор оптужио покушаје Запада да дискредитује руску власт

Foto Tanjug/AP

- Sam obim pokušaja mešanja i diskreditacije izbora od strane neprijateljskih zapadnih zemalja svedoči o planovima naših zapadnih neprijatelja da diskredituju očekivane referendume na teritorijama oslobođenim od američkog diktata, kao i da unaprede pripreme za napad na predstojeće predsedničke izbore u Rusiji - rekao je senator.


On je potom dodao da današnja Rusija može biti uništena samo iznutra, od strane "izdajnika".

- Očigledno, današnja Rusija može biti uništena samo iznutra, uz pomoć onih koji su izdali svoju otadžbinu i postali pion u rukama naših prekomorskih neprijatelja - rekao je Džabarov.

Prema njegovim rečima, zapadni politički sloj "i dalje traži svakakve načine da diskredituje aktuelne vlasti kako u očima građana Rusije, tako i u međunarodnoj areni“.

BONUS VIDEO: Ruska moć na vojnoj vežbi "Vostok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili