ONA NIJE DOBRODOŠLA: Čarls je rekao Hariju da ne dovodi Megan sa sobom

Tanjug

10. 09. 2022. u 11:13

BRITANSKI mediji danas su preneli da je kralj Čarls u danu kada se porodica okupljala da bi se oprostila od kraljice nazvao sina Harija i rekao mu da ne dovodi svoju suprugu Megan.

ОНА НИЈЕ ДОБРОДОШЛА: Чарлс је рекао Харију да не доводи Меган са собом

Foto AP

Naime, u poslednjim trenucima monarhinje, sva kraljičina deca i unuci želeli su da budu u njenoj blizini kako bi se oprostili od kraljice, a britanski mediji su izvestili da su se do nje uputili i princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl, koji su 2020. odustupili sa kraljevskog dvora.

Međutim, u poslednjem trenutku, portparol para izvestio je da Hari ipak dolazi sam u Balmoral.

Mnogi su se pitali koji je razlog toj iznenadnoj odluci, a britanski mediji sada prenose kako iza svega stoji telefonski poziv kralja Čarlsa.

Čarls je, prenosi San, nazvao Harija i rekao svom sinu da ne dovodi Megan.

- Čarls je rekao Hariju da nije ispravno ni prikladno da Megan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da ni Kejt ne ide i da bi prisutni trebalo da budu ograničeni na najužu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla - rekao je izvor za pomenuti medij.

Princ je, sudeći po svemu, pristao da dođe sam, ali nažalost nije stigao na vreme kako bi se oprostio od svoje bake.

Takođe, snimljen je 12 sati nakon smrti kraljice kako napušta Balmoral, dok je ostatak njegove porodice ostao tamo.

Hari i Megan žive u Kaliforniji sa svoje dvoje dece, Arčijem i Lilibet. Nakon što su odstupili sa kraljevskog dvora, to je izazvalo velike tenzije između njih i ostatka porodice.


BONUS VIDEO: Kraljica Elizabeta Druga - Sedam decenija na tronu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom