OGLASIO SE BAJDENOV LEKAR: Simptomi korona virusa skoro nestali

Tanjug

25. 07. 2022. u 18:41

SIMPTOMI kovida-19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena "skoro potpuno su nestali", zvanično je danas saopštio njegov lekar.

ОГЛАСИО СЕ БАЈДЕНОВ ЛЕКАР: Симптоми корона вируса скоро нестали

Foto AP

Američki predsednik je u četvrtak pozitivno testiran na korona virus, prenosi Rojters.

- Predsednik je rekao da u ovom trenutku oseća samo nazalnu kongestiju i minimalnu promuklost - potvrdio je Bajdenov lekar, dr Kevin O''Konor u saopštenju koje je objavila Bela kuća.

Inače, ovo je prvi put da predsednik SAD ima virus korona. Njegova ćerka Ešli Bajden (40) u maju je bila pozitivna je na korona virus, ali njen otac i majka nisu bili sa njom u kontaktu.

Američki predsednik bio je u rizičnom kontatktu novembra prošle godine, jer je glavna portparolka Džen Psaki bila pozitivna. On je ubrizo posle toga bio testiran i bio je negativan.

BONUS VIDEO - PRAZNI RAFOVI U NjUJORKU: U SAD znak za uzbunu zbog nestašice hrane za bebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024