ELIMINISANI SPECIJALCI ZELENSKOG: Trebali da likvidiraju predstavnike administracije, ponađena nacistička literatura (VIDEO)

P. Z. S. / iz.ru

15. 07. 2022. u 20:27

U HERSONU su privedeni pripadnici diverzantsko-izviđačke grupe (DRG) Ukrajine.

ЕЛИМИНИСАНИ СПЕЦИЈАЛЦИ ЗЕЛЕНСКОГ: Требали да ликвидирају представнике администрације, понађена нацистичка литература (ВИДЕО)

foto: Tanjug/AP Photo

Na snimku se vidi kako automobil sa jednim od članova grupe prolazi kontrolni punkt, pokušavajući da pobegne od progona. Ubrzo ga specijalci sustižu i uništavaju iz ručnog protivtenkovskog bacača granata (RPG).

Prema pisanju Izvestija, diverzantsko-izviđačku grupu činili su pripadnici snaga za specijalne operacije Ukrajine. Ona je trebalo da likvidira nekoliko predstavnika administracije Hersonske oblasti odjednom.

U Hersonu su privedeni pripadnici diverzantsko-izviđačke grupe (DRG) Ukrajine. Snimak pritvora 15. jula dobio je Izvestija.

Ranije, 13. jula, u regionu je sprečena sabotaža Oružanih snaga Ukrajine (OSU) na preduzeću za snabdevanje električnom energijom. Prema rečima šefa vojno-civilne administracije (VGA) Vladimira Salda, sabotaža bi mogla da dovede do ozbiljnih poremećaja u snabdevanju električnom energijom cele Hersonske oblasti, do potpunog nestanka struje.

Trenutno, trafostanice opslužuju rezervni timovi Krimenerga. Njihovu zaštitu obezbeđuje Nacionalna garda.

Takođe ovog meseca je objavljeno da su ukrajinski militanti počeli da pale žitna polja na granici sa Hersonskom oblašću. Paljenje se vrši iz helikoptera.

BONUS VIDEO - PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA": Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna