ŠANGAJ SE VRACA U NORMALU: Učenici se vraćaju u školske klupe od 6. juna

Tanjug

26. 05. 2022. u 09:47

DELU učenika srednjih šskola u kineskom Šangaju biće dozvoljeno da nastave sa školovanjem i moći će da se vrate u školske internate od 6. juna, rekao je danas zamenik direktora šangajske Komisije za obrazovanje Jang Dženfeng.

ШАНГАЈ СЕ ВРАЦА У НОРМАЛУ: Ученици се враћају у школске клупе од 6. јуна

Foto: EPA

Đaci poslednje godine srednje škole moći će da nastave sa časovima iz učionica od 13. juna, dodao je Jang, prenosi Rojters.

On je istakao da nastavak časova nije obavezujći, dok će đaci iz ostalih razreda nastaviti sa onlajn radom od kuće do kraja polugodišta.

Šangaj je od marta bio u lokdaunu, zbog pojave žarišta korona virusa u najvećem kineskom gradu i od tada su mnoge ustanove zatvorene, pa i škole.

BONUS VIDEO

Medicinske sestre i tehničari Kovid bolnice u Kruševcu izveli predstavu u Kruševačkom pozorištu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024