VELIČINE FUDBALSKOG TERENA: Otkriven tunel ispod granice sa Meksikom

Tanjug

17. 05. 2022. u 09:10

AMERIČKE vlasti su otkrile podzemni tunel između Kalifornije i Meksika, dužine kao fudbalski teren, u kojem ima struje, ventilacije, šinskog sistema, a i zidovi su ojačani, preneo je "Gardijan".

ВЕЛИЧИНЕ ФУДБАЛСКОГ ТЕРЕНА: Откривен тунел испод границе са Мексиком

Foto: AP

Istražioci su utvrdili da je tunel vodio do skladišta do industrijske zone na tlu SAD.

Tunel se nalazi na 800 metara od graničnog prelaza Otaj Mesa, između meksičke Tihuane i američkog San Dijega.

Nakon što su nadgledali kuću koja je donedavno korišćena kao "štek" za drogu, američki agenti su počeli da zaustavljaju vozila u blizini skladišta, i pronalazili su kutije pune kokaina, prema saveznoj krivičnoj prijavi američkog okružnog suda u San Dijegu.

Savezni agenti su zaplenili 799 kilograma kokaina, 75 kilograma metamfetamina, 1,6 kilograma heroina iz zaustavljenih automobila i "šteka", a uhapšeno je šest osoba.

Od 2006. godine, američke vlasti su otkrile 15 inovantnih tunela na granici sa Meksikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!