RUSKI NOVINAR POSLE HAPŠENJA NEONACISTA: Zelenski direktno povezan s planiranjem mog ubistva

Novosti online

25. 04. 2022. u 16:26

TELEVIZIJSKI voditelj Ruske državne radio-televizije Vladimir Solovjov izjavio je, komnetarišući informacije o tome da su ukrajinski nacionalisti planirali da ga ubiju, da je taj plan direktno povezan s predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim.

РУСКИ НОВИНАР ПОСЛЕ ХАПШЕЊА НЕОНАЦИСТА: Зеленски директно повезан с планирањем мог убиства

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Telekanal 1+1

Ranije je Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije saopštila da su uhapšeni neonacisti koji su po nalogu Kijeva planirali da ubiju Solovjova.

-Mislim da je to direktno povezano sa Zelenskim, jer je Zelenski direktno pretio, odnosno nije jednom spominjao moje prezime, rekao je Vladimir Solovjov i dodao da je on, očigledno, „omiljeni novinar“ ukrajinskog predsednika.

-Iz nekog razloga mu ne dam mira, rekao je Solovjov i dodao da se, nakon pretnji koje je izgovorio Vladimir Zelenski, već neko vreme bavi sopstvenom bezbednošću.

On je, takođe, rekao da nije primetio da ga neko prati.

Foto: Printskrin/TV Zvezda

-Ne, ništa nisam primetio. To svedoči o tome koliko su profesionalno i precizno radili naši nadležni organi, rekao je Solovjov.

Novinar je zahvalio pripadnicima FSB-a što su sprečili da njegov dom pogodi nesreća.

-Mislim da to radim svakog dana, u svakoj emisiji. Da, naravno, spreman sam da zahvalim i javno saradnicima FSB-a koji su izveli ovu operaciju i da se susretnem s njima. Veliko im hvala. U krajnjoj meri, nesreća danas nije stigla u moju kuću, i za to im od srca zahvaljujem, rekao je Solovjov.

On je, takođe, rekao da mu nije interesantna ideja da se susretne s uhapšenim neonacistima i da bi, ako bi s nekim razgovarao, to prvenstveno bio naručilac njegovog ubistva.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO - RUSKI "ALIGATOR" I "KROKODIL" U AKCIJI: U brišućem letu jure ka ukrajinskim položajima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!