"PRLJAVI PLENKOVIĆ JE UDBAŠKI NASLEDNIK": Milanović ne štedi reči, prepucavanje hrvatskog vrha dostiglo vrhunac

Jurica Kerbler, Stalni Dopisnik iz Zagreba

20. 04. 2022. u 14:09

PREPUCAVANjA i uvrede koje lete mesecima između hrvatskog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića danas su kulminirali, bez presedana.

ПРЉАВИ ПЛЕНКОВИЋ ЈЕ УДБАШКИ НАСЛЕДНИК: Милановић не штеди речи, препуцавање хрватског врха достигло врхунац

Foto: Tanjug/Hina/Mario Strmotić/Edvard Sušak

- Kada govorimo o Udbi, mrska mi je ta tema, ali HDZ je zalepljen za tu Udbu kao za žvakaću. I Plenković sada nekome govori gde je bio i što je njegova reč? Da je to orekstrirano od mene i retardiranih tipova koji su bili u tamnici za Hrvatsku? Tako ih prljavi Plenković naziva. Taj prljavi Plenković će morati govoriti sa mnom o tome - rekao je Milanović, nakon što je grupa hrvatskih generala, među kojima je i Ante Gotovina, potpisala zahtev Milanoviću za pomilovanje dvojice istaknutih bivših obaveštajaca jugoslovenske tajne službe Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

Milanović kaže da ljudi iz vrha hrvatske vlasti nemaju morala. "Ružni, prljavi, zli! To je HDZ. Taj prljavi Plenković je udbaški naslednik i on sada govori da je to orkestrirano od mene. To je moralna katastrofa u koju nas ova banda vodi".

Svašta se u Hrvatskoj do sada čulo, ali da predsednik države kaže da su političari na vlasti "banda", to se još nikada do sada nije čulo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!