U INTERVJUU za Ekonomist, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski komentarisao je zemlje koje pomažu i one za koje smatra da ne pomažu (dovoljno) Ukrajini u borbi protiv Rusije.

Cika Velja

28.03.2022. 13:39

Ja nisam predsednik nicega,i smatram se nesposobnim da bih vodio drzavu,ali Zelenski,i ja,kao i svi ovakvi kao ja,su znali da ce ovako ispasti! Ti si kompletna budala i naivcina ako si pomislio da ce neko nesto uraditi,osim da navija!!! Amerika je cizmom stala na tlo bogato naftom,i ni u jednom slucaju drugacije,tako da te Amerika bodri,a tvoj narod Zelenski...on gine!!!

DžoniSvetac

28.03.2022. 13:39

Hoće li neko ,ovome da objasni da nema snimanja,da je sve stvarnost , da ljudi umiru dok on umišlja da će za ovu ulogu dobiti Oskara od Amera!!!

kmkok

28.03.2022. 14:07

To sto vas Dzonson besomucno naoruzava i laze o podrsci je mozda vas najveci problem... ako je tako hrabar nek povede svoju vojsku u Ukrajinu da vas brani... bolje bi bilo da pokusate pregovarati i sa sto menje stete zavrsiti ovaj rat... lagale su vas i amerika i Eu, svi sad peru ruke od vas...shvatite da vam je bolje da ste dobri sa Rusima nego sa amerima... 80% sveta je sa Rusima...

Velja

28.03.2022. 14:44

Samo ti mili nastavi. Kad se tvoje zanovetanje i kritike prema šefovima dobave na hladovinu koja obećava da se spusti na zapad, nešto mi kaže da će te ovi lično zapakovati i predati rusima...

deki

28.03.2022. 14:54

I tebi bi bilo pametnije da si gledao svoj interes a ne da gurnes narod u uzas a na mig ovih gore nabrojanih! Moras da ucis jos ali ne na stand-up komedijama!