KIM PONOVO LANSIRAO RAKETU: Zabrinutost u Seulu raste

Tanjug

11. 01. 2022. u 00:56

SEVERNA Koreja ispalila je danas neidentifikovani projektil ka Istočnom moru, saopštila je vojska Južne Koreje, nekoliko dana nakon što je lansirala hipersoničnu raketu.

КИМ ПОНОВО ЛАНСИРАО РАКЕТУ: Забринутост у Сеулу расте

Foto: EPA

Generalštab južnokorejske vojske je saopštenje prosledio novinarima putem tekstualne poruke, bez iznošenja više detalja, prenosi Jonhap.

Severna Koreja je u sredu saopštila da je izvela drugo testiranje hipersonične rakete.

Državni mediji su preneli da je napravila bočno kretanje od 120 kilometara pre nego što je precizno pogodila metu udaljenu 700 kilometara, i da je test potvrdio kontrolu leta i stabilnost oružja.

BONUS VIDEO - ONI NAS ČUVAJU: Srpski vojnik ima najsavremeniju borbenu opremu za sve izazove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima