OVE jeseni su se u Velikoj Britaniji dogodile blokade puteva koje je organizovala grupa ekoloških aktivista iz udruženja "Insulate Britain". Epilog protesta bila su masovna hapšenja i zatvorske kazne za demonstrante koji su remetili javni red i mir.

Soko

01.12.2021. 08:01

Konačno nešto pametno i od Engleza.Bitange koje sebi daju za pravo da drugima oduzmu sva prava koja su vezana za nemogućnost kretanja treba što oštrije kažnjavati.Sutra bi se drznuli da blokiraju najvitalniji funkcije u društvu.Možda bi ta šaka jada da izazove sukobe širih razmera po nalogu zapadne demokratije. E neće da može , Soroš će krepati a šta će onda.Ostaće jadinici bez dnevnica a vođe neće imati koga da zloupotrebljavaju.

Bonaparta

01.12.2021. 08:18

Ministre policije, gospođo Dolovac naredite strogu primenu zakona i izdakte uputstvo kako policiji tako svim tužiocima, a ministarka pravosuđa da održi sastanak sa Visokim predstavnicimasufa i upozore ih da primenjuju Zakon o javnom redu i miru striktno u protivnom da sve sudije koje to ne rade da budu suspendovane. Hoće evropske standarde e pa dajte im.

Luka

01.12.2021. 10:44

Tako radi ozbiljna država,a ne da svtko u državi radi što ga volja u javnom prostoru. U sređenim državama,čak niti na privatnom posjedu nesmeš da radiš što te volja ako time narušavaš slobodu drugog čoveka.Samo u Srbiji je sve obratno.

Tužilac

01.12.2021. 10:56

Tako postupaju i rade sve normalne zemlje, nije to ništa čudno. Predlažem našem ministru policije da ovakvim citatima i slikama primera iz demokratskog sveta prekriju sve bilborde u Beogradu i gradovima Srbije, da ljudi vide i shvate šta je zakon a šta divljaštvo i bezakonje a ministarstvo pravde da hitno predloži izmene zakona koji će adekvatno sankcionisati divljake koji malteretiraju građane.