MOĆNI AMERIČKI RAZAČ UPLOVIO U CRNO MORE: Ruska Crnomorska flota ga prati od ulaska

Tanjug

25. 11. 2021. u 21:00

RAKETNI razarač USS „Arli Brk“ (Arleigh Burke DDG-51), vodeće plovilo u ovoj klasi razarača SAD, uplovio je u Crno more, saopštila je danas američka mornarica.

МОЋНИ АМЕРИЧКИ РАЗАЧ УПЛОВИО У ЦРНО МОРЕ: Руска Црноморска флота га прати од уласка

Foto: EPA

Dok je u Crnom moru, razarač američke mornarice će delovati zajedno sa NATO saveznicima i partnerima u regionu, radeći zajedno na obezbeđivanju bezbednosti i stabilnosti na ovom vitalnom međunarodnom plovnom putu“, navodi se u saopštenju Šeste flote američke mornarice, prenosi TASS.

Snage Crnomorske flote potvrdile su da su započele nadgledanje kretanja američkog razarača, a rusko Ministarstvo odbrane nedavno je upozorilo na aktivne operacije brodske grupe Ratne mornarice SAD i izviđačkih letova NATO-a u severozapadnom delu Crnog mora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove