RUSIJA OBORILA NOVI CRNI REKORD: Broj preminulih od kovida u jednom danu - 1.189

Tanjug

03. 11. 2021. u 13:17

RUSIJA je u protekla 24 sata ponovo zabeležila rekordan broj umrlih od posledica virusa korona - 1.189, saopštio je danas Krizni centar za borbu protiv koronavirusa.

РУСИЈА ОБОРИЛА НОВИ ЦРНИ РЕКОРД: Број преминулих од ковида у једном дану - 1.189

Foto: EPA

Od početka pandemije ukupan broj smrtnih ishoda u Rusiji dostigao je 242.060 slučajeva, prenosi agencija Tass.

Rusija je u pomenutom periodu registrovala 40.443 novozaražena, čime je ukupan broj infekcija dostigao 8.633.643, naveo je Krizni centar.

Broj aktivnih slučajeva, odnosno pacijenata koji su trenutno na bolničkom lečenju porastao je na 946.145 pacijenata, naveo je Krizni centar.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar