NA međunarodnom forumu "Krimska platforma", koji je danas održan u Kijevu, sa namerom da se svetu ponovo saopšti da je Krim i dalje deo Ukrajine, nije bilo nijednog lidera vodećih zemalja sveta, onih iz velike sedmorke.

Komentari (3)

Mija

24.08.2021. 07:58

Baš su našli mentora. Ako će razminirati Ukrajini po uzoru na Hrvatsku gdje mafija već 30 godina cica lovu i krade za komadić državice a jadni loše plaćeni razmineri ginu onda mašala. A što se tiče Krima i onog komičar vjerojatno će ih i tu savjetovati da osnuju humoristiki teatar. Družina cirkusanata!!!

crni

24.08.2021. 08:35

Baš su Hrvati poznati po mirnoj reintegraciji. Gde? U kojoj bajci beše? Zanimljivo je kako neko govori o vraćanju teritorije nekome, tako olako, kao da je to ne naseljena zemlja, kao da je nebitno šta tamošnji stanovnici misle o tome i kao da ih nema, a da glasanja o otcepljenju nikad nije bilo.

Miki Zg

24.08.2021. 08:49

Bili prisutni predsj.podguzne muhe Zapada i anemični premijer Plenki iz Hr.Komedija -tragedija da on priča komedijašu Zelenskom o mirnoj reintegraciji a u stvari protjerivanju u Bljesku 60 hiljada ,Oluji 250 hiljada ljudi ,palež , smrt prognanih odlikuju tu agresiju .U Podunavlju ljude Srbe hapse ,zastrašuju ,tuku ,šikaniraju od 97.god.do sada naročito pred izbore !