HOROR U SAD: Najmanje četiri osobe ubijene u tri incidenta u saveznoj državi Merilend

Tanjug

31. 07. 2021. u 20:23

NAJMANjE četiri osobe su ubijene, a još dve su u kritičnom stanju nakon pucnjava koje su se dogodile u petak uveče i rano jutros u okrugu Princ Džordž, u američkoj državi Merilend, saopštili su lokalni zvaničnici.

ХОРОР У САД: Најмање четири особе убијене у три инцидента у савезној држави Мериленд

Foto AP

Policajci su pronašli tri žene sa prostrelnim ranama u gradu Hajatsvil oko 22:50 u petak uveče, navela je policija okruga na Tviteru.

Jedna je proglašena mrtvom na mestu incidenta, dok je druga umrla po prijemu u bolnicu, a treća je u kritičnom stanju, preneo je En-Bi-Si njuz.

Manje od sat vremena nakon toga, policija se ponovo oglasila na Tviteru, napisavši da je pronašla muškarca sa ranama od vatrenog oružja na blizu dva kilometara od prvog incidenta.

On je na mestu proglašen mrtvim.

Na 16 kilometara odatle, u kombiju su pronađeni još jedna žena i muškarac oko 3.25 jutros, navele su lokalne vlasti.

Muškarac je bio mrtav, a žena je prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, nakon što je pogođena iz vatrenog oružja.

Još se ne zna da li su pucnjave povezane, a detektivi pokušavaju da pronađu osumnjičene i nađu motive za vatrene okršaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni