ROMANTIČAN PAS: Boris DŽonson ima problema sa ljubimcem

Novosti online

27. 07. 2021. u 16:38

BRITANSKI premijer Boris Džonson izjavio je da njegov pas Dilyn ima "romantični nagon" i da se neprestano umiljava ljudima u Dauning stritu.

РОМАНТИЧАН ПАС: Борис Џонсон има проблема са љубимцем

Foto: Olivier Hoslet, Pool via AP

Džonson i supruga i Keri Simonds objavili su 2019. da su udomili štene Dilyna rase džek rasel.

- Imate li vi problema s njegovim romantičnim nagonima - upitao je Džonson trenera policijskog psa Alsatiana, koji je odgovorio: "Ne baš."

- Nemate? Hm, moj pas se stalno češka o noge ljudi - rekao je Džonson nasmejavši ministarku unutarnjih poslova Priti Patel.

Premijer je u toku inspekcije pohvalio policijske pse.

- Izazivaju strahopoštovanje na ulici, zar ne? Ne biste baš voleli da vas ugrizu ako uradite nešto zabranjeno.

Patel je pohvalila zube pasa.

- Ti zubi su, kao što je premijer rekao, odlični kada morate da uhvatite nekoga i malo da ga gricnete - rekla je nasmejana ministarka.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!