PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE: Ranko, kojem su Albanci slomili dva rebra, oseća se stabilno

D. Z.

15. 07. 2021. u 15:34

RANKO Bacić (67) iz Dolca kod Kline kojeg su u ponedeljak popodne pretukla četvorica Albanaca i koji se nalazio na lečenju u pećkoj bolnici, prema rečima Božidara Šarkovića, predstavnika Srba iz Kline pušten je danas na kućno lečenje.

ПУШТЕН НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ: Ранко, којем су Албанци сломили два ребра, осећа се стабилно

Foto: Fejsbuk/Kancelarija za Kosovo i Metohiju

- Ranku je ustanovljen prelom dva rebra, ali se sada oseća stabilno i pokušavamo da nađemo načina da ga transportujemo do Velike Plane gde mu se nalazi porodica - kazao je za naš list Šarković, a kojeg su u sredu uveče zbog pomoći koju je pružao pretučenom čoveku dva sata ispitivali pripadnici tzv. kosovske policije. Inače, Bacić koji je u Dolac došao kako bi izvadio lična dokumenta pretučen je na putu od njive prema kući kada su ga napala četvorica Albanaca udarajući ga po licu i telu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove