PRVI DETALJI NESTANKA RUSKOG AVIONA: Letelica bila tehnički ispravna - tokom leta piloti nisu prijavili nikakve probleme

Tanjug

06. 07. 2021. u 09:13

KOMUNIKACIJA sa avionom An-26 koji je danas nestao kod Kamčatke sa 29 osoba, prekinuta je kada je počeo da se priprema za sletanje, a tokom leta piloti nisu prijavili nikakve probleme, rekao je izvor agencije TAS S.

ПРВИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА РУСКОГ АВИОНА: Летелица била технички исправна - током лета пилоти нису пријавили никакве проблеме

Foto: Printskirn/Jutjub

Prema podacima tužilaštva, na letu između Petropavlovsk-Kamčatskog i Palane bilo je 29 ljudi - 23 putnika i šest članova posade.

TAS S-u je u hitnim službama rečeno da je avion mogao da se sruši u more, a jedna od razloga mogla bi biti greška pilota zbog loše vidljivosti.

Vlasti Kamčatke saopštile su da se avion približavao sa kopna, a ne s mora. Komuniakcija je prekinuta 10 kilometara od aerodroma u Palani.

Na mestu nestanka aviona vreme je loše, oblačno i maglovito. Nestali An-26 proizveden je 1982. godine, a njegov sertifikat ističe 30. avgusta ove godine.

Prema navodima iz hitnih službi, avion je bio tehnički ispravan pre poletanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!