DAJANA IM SMETA I MRTVA! Šokantne tvrdnje sa britanskog dvora o pokojnoj princezi

Novosti online

02. 07. 2021. u 18:11

ČLANOVI britanske kraljevske porodice i dalje pokušavaju da "obrišu" princezu Dajanu, 24 godine nakon njene smrti, tvrdi Danijela Elsa, stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

ДАЈАНА ИМ СМЕТА И МРТВА! Шокантне тврдње са британског двора о покојној принцези

FOTO: EPA/Depositphotos

Kako je navela, princ Hari i Vilijam na društvenim mrežama su objavili vesti o otkrivanju statue Dajani, dok niko drugi od članova porodice to nije uradio.

Hari i Vilijam stajali su juče rame uz rame u palati Kensington kako bi otkrili statuu svoje pokojne majke, princeze od Velsa.

- Zanimljivo je da nije bilo nijednog pokazatelja da su kraljica i ostali "uronili" u svoje duboke, duboke džepove kako bi pomogli u finansiranju statue - rekla je Elsa za australijski "Njuz".

- Kada je projekat najavljen u januaru 2017. godine, Vilijam i Hari su u zajedničkoj izjavi naveli da su osnovali "odbor za naručivanje i privatno prikupljanje sredstava za pravljenje statue".

Princ Hari stigao je u Veliku Britaniju prošle nedelje i izolovao se u vikendici Frogmor, u kojoj sada žive princeza Judžin i njen suprug Džek Bruksbenk.

Za vreme boravka u domovini Hari je u izolaciji proveo pet dana i nekoliko puta uradio test na virus korona.

Kako pišu britanski mediji, Hari za vreme svog kratkog boravka u Engleskoj nije video svoju baku, kraljicu Elizabetu.

Kako je navela Elsa, to što se članovi porodice nisu oglašavali po pitanju nove statue "nije slučajnost".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)