VELIKI PEH SLOVENAČKOG MINISTARSTVA: Korisnici greškom dobili poruku da će biti uhapšeni

Tanjug

13. 05. 2021. u 15:55

OKO 200 korisnika vladinih elektronskih servisa primilo je danas poruku da očekuju da će biti uhapšeni, za koju se ispostavilo da ju je greškom poslalo slovenačko Ministarstvo spoljnih poslova.

ВЕЛИКИ ПЕХ СЛОВЕНАЧКОГ МИНИСТАРСТВА: Корисници грешком добили поруку да ће бити ухапшени

Foto Depositphotos

Naime, to Ministarstvo je samo testiralo masovno slanje poruka, koje će se koristiti tokom slovenačkog predsedavanja Savetom EU, a kako bi osobe koje su se prijavile za elektronsko praćenje događaja, obaveštavale o promenama termina održavanja tih događaja, prenosi portal 24UR.

- Svi ćete biti uhapšeni - pisalo je u poruci koju je dobilo oko 200 korisnika, međutim 45 minuta kasnije korisnici su primili još jednu poruku sa izvinjenjem.

Kako je navedeno, radilo se o "ljudskoj grešci".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!