DANAS JE SAHRANA MALE NIKOLINE (11): Devojčica izgubila život u požaru, majka i očuh neutešni

Novosti online

21. 09. 2020. u 00:36

ДАНАС ЈЕ САХРАНА МАЛЕ НИКОЛИНЕ (11): Девојчица изгубила живот у пожару, мајка и очух неутешни

Foto: Printscreen

SAHRANA tragično nastradale 11-godišnje Nikoline, koja je u noći sa petka na subotu izgorela u trošnoj baraci u Jajcu, biće obavljena danas u 14 sati u Bistrici, potvrdio je njen očuh Suad Ćosić.

Porodica je još u šoku nakon vatrene stihije koja je zahvatila baraku u kojoj su sa troje dece Suad i Neda Brdan živeli bez struje i vode.

I juče su brojni građani Jajca, kao i predstavnici gradskih institucija, obilazili Ćosiće.

- Hvala svim dobrim ljudima koji su nam odmah priskočili u pomoć, zaista sam im zahvalan - kazao je za Avaz Suad Ćosić.

Dodaje da je supruga danas mnogo bolje.

- Teško nam je, ona je sad bolje, ali je prvog dana bila loše i morala je da primi injekcije za smirenje. Pokušao sam da spasim Nikolinu, ali to je bio jak požar, nije joj bilo spasa - ističe Suad.

Opština Jajce porodicu Ćosić je smestila privremeno u stan za hitne slučajeve koji je već nekoliko godina u nadležnosti Centra za socijalni rad i stavila se na raspolaganje da trajno riješi stambeno pitanje ove porodice.

- To je od socijalnog privremeni smeštaj dok se nađe neko rešenje, da li će uspeti to, još ništa ne znamo - kaže Suad Ćosić.

Suad i Neda imaju bebu od deset dana i još jednu devojčicu od godinu i četiri meseca.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

MiR

21.09.2020. 13:40

Kad cujem ovo "ocuh" kosa mi se digne na glavi. Sta rade te zene koje samo radjaju decu sa svakim a ne znaju da je cuvaju?? Valjda se prvo deca spasavaju! Ocuh je tu da je spreci, je li? Jadan pravi otac i ta deca bez njega.