"REŠIO SAM PROBLEM ČOVEČANSTVA U POSLEDNJI ČAS..." Ubio ženu, pa pozvao majku da se "pohvali" - Ono šta je rekao u policiji zgrozilo je sve

Novosti online

08. 04. 2024. u 18:15

U ZAGREBU je osumnjičeni 35-godišnjak upao u žrtvin stan, nakon što je razvalio vrata, i ubio je nožem.

РЕШИО САМ ПРОБЛЕМ ЧОВЕЧАНСТВА У ПОСЛЕДЊИ ЧАС... Убио жену, па позвао мајку да се похвали - Оно шта је рекао у полицији згрозило је све

Foto: Shutterstock

Jutarnji list objavio je bizarne detalje odbrane koju je izneo osumnjičeni za ubistvo 67-godišnje žene na zagrebačkim Srednjacima.

Osumnjičeni 35-godišnjak je, kako je ranije saopštila policija, 4. aprila oko 20.50 časova upao u žrtvin stan nakon što je oštetio vrata. Kako je saopštila policija, poznavao je ženu koju je napao nožem.

Žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je muškarac uzeo nož sa sobom i otišao svojoj kući u Črnomercu. Istog dana pronađen je na adresi na kojoj živi, gde je i uhapšen. Napadač je poznanik, tačnije prijatelj žrtvinog sina iz srednjoškolskih dana, koga nisu videli ni čuli više od deset godina.

- Prvo sam pozvonio na vrata, ali niko mi nije otvorio vrata. Video sam svetlo u stanu i znao sam da je kod kuće. Obio sam vrata i našao je na krevetu. Sedela je s nogama na stolu. Ona je svemirska misija koja krade energiju ljudi - rekao je, između ostalog, u svoju odbranu Nj. B.

Te večeri je bio van svog stana oko dva sata, a na povratku kući rekao je majci: "Nemoj da se iznenadiš ako dođe policija. Rešio sam problem čovečanstva u poslednji čas. Čovečanstvo je spaseno. Rešio sam Vesnu".

Tužilaštvo je u subotu ispitalo osumnjičenog, pokrenulo istragu i predložilo istražnom sudiji Županijskog suda u Zagrebu da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. Kako Jutarnji saznaje, reč je o teškom psihičkom bolesniku koji dugo, pola godine, nije uzimao propisanu terapiju, pa mu se stanje dodatno pogoršalo, preneo je Mondo.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA MESTU ZLOČINA: Pronađeno beživotno telo žene u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave