"NAŠI MALI, ALI VELIKI BORCI": Blagica i Aleksandar su danas najsrećniji roditelji na svetu (FOTO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 22:22

BLAGICA i Aleksandar iz Štipa danas su najsrećniji roditelji na svetu, jer su njihovi maleni heroji, koji su težili tek nešto više od kilogram na rođenju konačno u svojoj kući.

НАШИ МАЛИ, АЛИ ВЕЛИКИ БОРЦИ: Благица и Александар су данас најсрећнији родитељи на свету (ФОТО)

FOTO: Arhiva novosti

Maleni Mihajlo, Teodor, Vedran i Leontina otišli su juče u svoj dom, nakon što su gotovo 40 dana proveli u bolnici nakon rođenja.

Doktorka Elena Gjorgievska Nikolovska, koja je ovu moćnu četvorku donela na svet, kaže da je predivan osećaj što će sve bebe otići kući zajedno i da je presrećna što je deo ove presrećne priče, koja je za nju ličnu bila veliki izazov.

Klinika za ginekologiju i akušertvo u Skoplju navela je da su bebe od juče u naručju svojih roditelja.

- Naši mali, ali veliki borci, koji su rođeni u 31. nedelji pušteni su kući u dobrom stanju nakon što su 38 dana proveli na odeljenju intenzivne nege. Mihajlo je rođen sa 1.170 grama, a kući je pušten sa 1.860. Leontina je rođena sa 1,1 kilogram, odlazi kući teška 1.810 grama. Teodor je imao 1200, a sada ima 1920 grama. Vedran je imao 1370 grama, a kući je otišao sa okruglo 2 kilograma - naveli su iz bolnice.

- Lekari i medicinske sestre i babice sa Ginekološko-akušerske klinike ovim malim junacima žele srećno detinjstvo ispunjeno zdravljem, a srećnim roditeljima Blagici i Aleksandru kuću punu dečjeg smeha, puno radosti i topline koju će ovo četvoro, njihova mala sunca, doneti - naveli su iz GAK.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: VESELIN IMA NEOBIČNOG KUĆNOG LjUBIMCA: Gaji buljinu, jednu od najvećih sova na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)