TELEFON ubice iz Gradačca mogao bi da donese odgovor na pitanje ko mu je pomagao da pronađe i ubije suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje, kao i kakvi su bili njegovi kontakti s ljudima iz policije, pravosuđa, ali i s kriminalnim grupama.

Čika Velja

18.08.2023. 10:01

Rezultat veštačenja telefona nikad neće izaći na videlo,jer je Sulejmanović ministrima,načelnicima,sudijama i policiji dostavljao novac za usluge! Od tog je i živeo,ako je neko pomislio da je živeo od plate u teretani??? Ovo može da izađe u javnost,jer je to ustaljen podatak za taj milje ljudi,i u Bosni je to postalo normalno!!! Ali...Nizama je maltretirana,i pokušala upotrebiti to što je znala da se reši kriminalca! Nekom je sve i ispričala,a znajući za to,Sulejmanoviću je ostalo samo da presudi sebi,ili da mu presude šefovi,pa je i par njih povukao za sobom! To je sva priča,ništa naročito zapetljano!!!

DaDjo

18.08.2023. 10:45

Sud treba da proveri ovo da je isti obini materijal dostavljen kao u drugim slučajevima nasilja u porodici i ukoliko se utvrdi da jeste onda sudkinja Lejla treba da odgovara, ukoliko se utvrdi da nije onda treba policija da utvrdi zašto nije isti materijal sudu dostavljen kao u prethodnim slučajevima i ko je odgovoran.