"NEMOJTE DA MI SUDITE..." Ispovest Emira koji je spasao bebu nakon stravičnog ubistva u Gradačcu

Novosti online

13. 08. 2023. u 09:45

BEBA je bila spuštena na pod u lokvu krvi. Prizor je bio jeziv... Devetomesečna devojčica je sada kod mene i na sigurnom...

НЕМОЈТЕ ДА МИ СУДИТЕ... Исповест Емира који је спасао бебу након стравичног убиства у Градачцу

Foto: Instagram/emirdzinovic/iron_bb24

Ovo je izjavio Emir Džinović iz Gradačca u kom je u petak izvršen stravičan zločin.

Nermin Sulejmanović (35) prekjuče je prvo ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda još dvoje ljudi, dok je troje ranio. Njegov zločin još je brutalniji jer je suprugu upucao pred njihovom bebom, a zločin je snimao i puštao uživo preko Instagrama.

Foto: Instagram/iron_bb24

Bebu je posle krvavog pira spasio meštanin Emir Džinović, inače vlasnik teretane u kojoj je kao instruktor radio trostruki ubica. On je otišao na mesto zločina i spasio devetomesečnu bebu, koja je ležala u lokvi krvi.

Džinović je opisao šta je zatekao kad je pronašao bebu u vikendici kod Gradačca.

- Bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Nesrećnu suprugu je isprebijao i bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, radio je kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je Džinović.

Dete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nizamu. Tokom lajva na društvenim mrežama pomahnitali Sulejmanović je rekao da "neko dođe po dijete". Međutim, Emir sada na društvenim mrežama dobija preteće poruke jer je spasio dete iz lokve krvi.

- Od večeras je na tebe otvoren lov. Samo da znaš - napisao mu je jedan mlađi muškarac i poslao mu sliku pištolja.

Foto: Printskrin

Džinović je objavio i printskrin poruka na kom se vidi da je tokom jezivog prenosa na društvenim mrežama molio pomahnitalog Sulejmanovića da prestane.

- Nemojte da mi sudite. Ima policija, ako sam šta uradio, nek mi se sudi. Nisam podržavao nikakav vid nasilja, niti ću podržati. Nizamu sam voleo i poštovao kao člana porodice. Ja sam molio i kumio da ne radi to. Pored svoje dvoje dece išao sam da to dete spasim i hvala Bogu da sam uspeo. Molim sve prijatelje, ako sam šta na štetu uradio, ja se izvinjavam - napisao je Emir.

Podsetimo, Sulejmanović je u petak uživo prenosio ubistvo supruge, a zatim je ubio oca i sina i ranio troje ljudi. Tokom potrage se ponovo uključio na Instagramu, gde je priznao ubistva, a potom i najavio nova. Međutim, kada ga je policija opkolila, i izvršio je samoubistvo.

(Informer)

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U VRČINU: Mesto tragedije na kom je voz udario automobil, dvoje poginulo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima