NASTAVLJA SE DRAMA U GRADAČCU: Vlasnik teretane koji je spasao bebu na meti psihopata, dobija pretnje (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2023. u 10:19

POJAVLjUJU se novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu u BiH, gde je jučerašnji trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe pre nego što se konačno ubio.

НАСТАВЉА СЕ ДРАМА У ГРАДАЧЦУ: Власник теретане који је спасао бебу на мети психопата, добија претње (ФОТО)

Foto: Instagram/iron_bb24

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, ​​u kojoj je trostruki ubica Nermin Sulejmanović radio kao kondicioni trener, juče je bio na mestu zločina i uzeo bebu nakon ubistva Nizame Hećimovića. Na sreću, beba je preživela, a ubica ju je ostavio na podu.

- Da, spasio sam bebu, spuštena je na pod u lokvi krvi. Sada je sa mnom, bezbedna. Scena je bila jeziva. Tukao je nesrećnu suprugu, bila je neprepoznatljiva. Znamo se od dugo je radio kod mene, nikad nije bilo problema. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je on.

Foto: Printskrin

Beba je završila u bolnici u Tuzli, nakon čega će biti predata socijalnoj službi.

Nakon što je vest dospela u medije, Džinoviću su stizale pretnje.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - piše u poruci koju je primio od izvesnog F.S., prenose bosanskohercegovački mediji. 

(Informer)

BONUS VIDEO: „NOVOSTI“ NA MESTU NESREĆE: Pilot poginuo u padu aviona u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost