"GLASNO JE GRUNULO, ČULI SMO PUCANJE STAKLA..." Jaka eksplozija uznemirila meštane Zagreba

Novosti online

26. 04. 2023. u 15:43

U EKSPLOZIJI koja se dogodila noćas u Zagrebu oštećena su dva vozila, a nije bilo povređenih, rečeno je iz policije.

ГЛАСНО ЈЕ ГРУНУЛО, ЧУЛИ СМО ПУЦАЊЕ СТАКЛА... Јака експлозија узнемирила мештане Загреба

Foto AP

Iz policije navode da je nepoznati počinilac izazvao eksploziju u 1.25 časova u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. U toku je kriminalistička istraga, prenose hrvatski mediji.

Zagrebačka policija izvestila je da su oštećeni "mazda 6" i "sitroen C3" vlasništvo trgovačkog društva, a fasada kuće vlasništvo 62-godišnjaka. Kako nezvanično saznaje portal 24sata.hr, vlasnik kuće je D. R. (38), a u trenutku eksplozije u kući su bili njegova supruga, troje maloletne dece i njegova majka.

- U šoku smo. Ne znamo ko je to napravio. Ni sa kim nismo u zavadi, istraga je u toku i sve će se pokazati. Jako je grunulo, uplašili smo se, ali neka smo svi živi i zdravi - rekla je za 24sata.hr žena koja živi u toj kući.

Nakon eksplozije ulicom su se oglasili i alarmi automobila, što je uplašilo susede.

- Glasno je grunulo, čuli smo pucanje stakla. Nismo znali što je bilo. Nismo se usudili da izađemo na ulicu, kasnije kad smo izašli videli smo razbijene aute. Užas, užas - rekao je hrvatskom portalu vidno šokirani komšija.

Mediji podsećaju da su pre nešto više od mesec dana u eksploziji u ulici Poljane oštećena dva parkirana automobila i prednji deo jedne kuće.

BONUS VIDEO: "AUDI" JE BACIO NEKOLIKO METARA: Saobraćajna nesreća u centru Čačka, teško povređena žena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)