HRVATSKA NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO: Zatvoreni putevi, sneg zavejao saobraćajnice, otvoren prihvatni centar za sve zarobljene na putu...

Novosti online

26. 02. 2023. u 18:37

OD 14:30 sati pa nadalje, zbog meteoroloških uslova, nema slobodnog putovanja za bilo koju grupu vozila iz pravca Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, javlja HAK.

ХРВАТСКА НЕ ЗНА ШТА ЈЕ СНАШЛО: Затворени путеви, снег завејао саобраћајнице, отворен прихватни центар за све заробљене на путу...

Foto: HAK

U toku je zimsko održavanje puteva, pa su česti zastoji iza vozila zimske službe, koja se sporije kreću.

Zimskih uslova ima na većini puteva u Lici i Gorskom kotaru, uključujući autoput A1 između čvorova Gospić i Maslenica (Rovanjska), A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II i državni put DC3 Karlovac-Vrbovsko- Delnice-Kikovica (stari put kroz Gorski okrug).

U Gračacu otvoren prihvatni centar za putnike zaglavljene u saobraćaju Hina

U Gračcu, na adresi Nikole Tesle 37, kod mosta otvoren je prihvatni centar za putnike zaglavljene u saobraćaju, saopteno je iz Uprave civilne zaštite Republike Hrvatske, jer je saobraćaj između Dalmacije i unutrašnjosti trenutno obustavljen zbog oluja.

Zbog saobraćajnih nezgoda, u prekidu je saobraćaj na državnom putu Obrovac-Gračac (DC27), gde je blokirano teretno vozilo, a saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmenično, na deonici Kistanje-Knin u mestu Radučić (DC59) .

Vozače iz HAK-a pozivaju na strpljenje. Zimski uslovi postoje na većini puteva u Lici i Gorskom kotaru i u unutrašnjosti.

Za kamione sa prikolicom i tegljače sa poluprikolicom trenutno ne postoji slobodan putni pravac iz unutrašnjosti do Rijeke ili Istre i obrnuto.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)