BIZARNA PLJAČKA U HRVATSKOJ: Popeo se uz zid rehabilitacionog centra, provalio u sobu i uzimao šta mu padne pod ruku

Novosti online

30. 09. 2022. u 07:11

POLICIJA u Crikvenici u Hrvatskoj uhapsila je lopova koji je ukrao 1.200 kuna iz sobe jedne zdravstvene ustanove u tom gradu.

БИЗАРНА ПЉАЧКА У ХРВАТСКОЈ: Попео се уз зид рехабилитационог центра, провалио у собу и узимао шта му падне под руку

Foto: Shutterstock

Lisice na ruke stavljene su 38-godišnjem lopovu za kojeg je utvrđeno da se juče, s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi, popeo na zid zgrade rehabilitacionog centra.

Savladavši visinu, došao je na terasu spavaće sobe prvog sprata i ušao u sobu koju koristi 67-godišnjak. Ispreturao je sve i uzeo čoveku novac, pobegavši putem kojim je i došao.

Uhapšen je nedaleko od mesta događaja i tom prilikom je kod njega pronađen deo ukradenog novca, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz krivičnu prijavu zbog teške krađe predat je pritvorskom nadzorniku.

Ispitan je u prostorijama riječkog Opštinskog državnog tužilaštva koje je za kršioca zakona od sudije istrage Županijskog suda u Rijeci zatražilo određivanje jednomesečnog istražnog zatvora.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u NJujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

POČELA OKUPACIJA SEVERA KOSOVA I METOHIJE: Kurti poslao više od 300 specijalaca na sever; Beograd ima odgovor