I DRUGO DETE PODLEGLO POVREDAMA: Detalji tragedije u Hrvatskoj, u sudaru voza i automobila stradala mlada žena i dvoje mališana

Srna

15. 09. 2022. u 20:53

PRUŽNI prelaz u mestu Bolfan kod Koprivnice, gde su danas u naletu voza stradali žena i dvoje male dece, nije imao signalizaciju i branike, saopštila je policija detalje nesreće.

И ДРУГО ДЕТЕ ПОДЛЕГЛО ПОВРЕДАМА: Детаљи трагедије у Хрватској, у судару воза и аутомобила страдала млада жена и двоје малишана

Foto: pixabay

Dvadesetsedmogodišnja žena i dvoje četvorogodišnje dece stradali su jutros kada je u njihov automobil udario voz na pružnom prelazu. Muškarac koji je bio s njima u vozilu povrieđen je i nalazi se u koprivničkoj bolnici.

Varaždinska policija saopštila je da taj pružni prelaz nije bio obeležen zvučno-svetlosnom signalizacijom ni zaštićen branicima.

Hrvatske železnice saopštile su da je došlo do "vanrednog događaja u kojem je na železničko-drumskom prelazu osiguranom saobraćajnim znakovima (Stop i Andrejin krst) i trouglom preglednosti putnički automobil podleteo pod voz".

U saopštenju se navodi da su svi železničko-drumski i pešački prelazi na železničkoj mreži u Hrvatskoj "osigurani na jedan od zakonom propisanih načina", prenose hrvatski mediji.

Podsetimo, jutros su hravtski mediji preneli da je nastradala žena i jedno dete, a da su povređeni muškarac i drugo dete. Nažalost i drugo dete je tokom dana podleglo povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)