VOZAČU KOMBIJA ODREĐENO ZADRŽAVNJE: Oglasilo se tužilaštvo posle pogibije trogodišnje devojčice na Karaburmi

N. B.

15. 09. 2022. u 16:41

POVODOM saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na Karaburmi, u kojoj je nastradalo dete od tri godine nastradalo, oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

ВОЗАЧУ КОМБИЈА ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВЊЕ: Огласило се тужилаштво после погибије трогодишње девојчице на Карабурми

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Naime, devojčica je izgubila život usled zadobijenih povreda koje su joj nanete kada ju je vozač D.I. udario kombijem dostavne službe. Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je prisustvovao uviđaju.

Izvršen je alko test i utvrđeno je da vozač nije imao pusustvo alkohola, niti drugih opijata u krvi. Nakon toga je tužilac odredio zadržavanje vozaču kombija i naložio vanredni tehnički pregled vozila, dodatnu analizu krvi i urina, DNK tragova sa vozila. Zatražena je i obdukcija tela preminule devojčice i izuzimanje snimaka koji bi eventualno mogli da registruju predmetni događaj.

U roku od 48h osumnjičeni će biti saslušan. Osumnjičeni je zadržan znog sumnje da je izvršio krivično delo - Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 KZ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)