MINISTARSTVO spoljnih poslova BiH, kojim rukovodi Bisera Turković (SDA), danas je uputilo demarš Hrvatskoj zbog navodne izjave predsednika Zorana Milanovića "da se u Srebrenici nije dogodio genocid".

Ateista

15.09.2022. 09:39

Gospodo iz BIH i vi majke Srebrenice jeste li kad pomenuli.da su vaši sugrađani nekad napravili neki zločin prema drugim.narodima budite iskreni bar jednom nemojte da vas vode političari i druge su majke zakukale za svojom decom ne samo vi pitajte vaše za okolna Srpska sela oko Srebrenice ko ih je pobio i to cele porodice ili vas nije briga ili ste izmanipulisani prozovite i vaše zločince

Sin spaljenog sela

16.09.2022. 09:06

Pojedinci smatraju da je ispravno samo ono što oni misle. Ne vide tuđe suze, kao da srpske majke nisu nosile crne marame. I kad relevantne institucije kažu da je bio zločin, ali NE i genocid, to se ignoriše. Čak neki srpski prozapadni mediji nude svoju "istinu". Isti je "slučaj Šešelj". Za 12 godina mu nisu dokazali krivdu (da su mogli, zar ne bi?!), a neki ga uporno nazivaju zločincem. A dobro znamo kakve zločine je radila druga strana.

Čika Dača

16.09.2022. 17:53

Milanović ovom izjavom brani u stvari hrvatsku "istinu" o Jasenovcu. Pa, on lepo kaže da zna "kako se Hrvati osećaju kad im neko kaže da su genocidan narod". Znači, nema genocida u Sebrenici, jer ga, po Milanoviću, nije bilo ni u Jasenovcu.

Jan

24.09.2022. 09:34

Da je to bio genocid danas ne bi postojale "majke Srebrenice" koje je sa decom gen.Mladic evakuisao autobusima. Njihov "heroj" N.Oric bi potpuno okruzio selo i ubijali su sve redom za razliku od srpske vojske koja im je ostavljala prolaz za povlacenje. I kako "majke Srebrenice" objasnjavaju odsecene glave, zive spaljene, poklane kompletne porodice, pljacke (u kojima su i same ucestvovale)? Po meni, cista nacisticka hipokrizija.