PLENKOVIĆ DELI LEKCIJE NAŠIM ZVANIČNICIMA: Nije vreme za dve stolice, Srbija mora dobro da pazi

V. N.

07. 06. 2022. u 06:20

HRVATSKI premijer Andrej Plenković juče je komentarisao nedolazak ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd i Srbiji poručio da "ovo nije vreme za sedenje na dve stolice":

ПЛЕНКОВИЋ ДЕЛИ ЛЕКЦИЈЕ НАШИМ ЗВАНИЧНИЦИМА: Није време за две столице, Србија мора добро да пази

Foto Tanjug

- Srbija kao i sve zemlje mora dobro da pazi čiju stranu bira i drži. Ako ima ambicije da ide prema EU, mora se znati gde je.

Ubrzo je usledio odgovor ministra policije Aleksandra Vulina:

- Uvek je vreme da Srbija sačuva sebe i svoja prijateljstva, ali nikada nije vreme da Srbija dobija lekcije iz Hrvatske koju stranu da izabere. Ako postoji narod koji je nepogrešivo birao pogrešnu stranu istorije, onda je to hrvatski i ako postoji narod koji je Hrvate prevodio na pravu stranu istorije, onda je to srpski narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!