SUTRA VELIKI OPROŠTAJ OD MATEJA PERIŠA: Drugovi će ovako odati počast tragično nastradalom Splićaninu

Novosti online

22. 05. 2022. u 22:17

U PONEDELjAK uveče u centru Splita sprema se veliki oproštaj od Mateja Periša.

СУТРА ВЕЛИКИ ОПРОШТАЈ ОД МАТЕЈА ПЕРИША: Другови ће овако одати почаст трагично настрадалом Сплићанину

Foto: Nestali.hr/MUP

Budući da je porodica Mateja Periša izrazila želju da sina sahrane u krugu porodice i najbliže rodbine, njegovi prijatelji za sutra uveče spremaju veliki oproštaj od Mateja u centru Splita.

Svi oni koji žele da se oproste od mladog Splićanina čija je nesrćna sudbina ujedinila region moći će to da učine u ponedeljak uveče u centru grada.

Njegov tim, kolege, brodari spremaju veliki ispraćaj u srcu Splita. Oni se spremaju da naprave kolonu čamaca kod splitske Trajektne luke. Takođe, trajekti koji će se tog trenutka naći u blizini trebalo bi da zatrube u znak sećanja na Mateja.

Na ovaj simboličan način žele da se poklone Mateju, a sve bi trebalo da se održi sutra uveče po zalasku sunca. Ovim će svi njegovi sugrađani moći da se oproste od Periša, koji je sa strepnjom i nevericom, ali i nadom, proteklih pet meseci čekao rasplet potrage za Splićaninom.

- Osetili smo da to trebamo to da uradimo, a sigurni smo da bi mu se to svidelo nakon hiljada i hiljada poruka i lepih reči koje su mu na društvenim mrežama ostavili njegovi Splićani, ali i građani širom regije. Želimo da ga ispratimo dostojanstveno, u nadi da će zauvek biti među nama i da nas posmatra sa nekog boljeg i lepšeg mesta. Hvala mu što je prijatelj kakvog samo možemo poželeti. Niko od nas ga nikada neće zaboraviti - rekao je jedan od prijatelja Mateja Periša.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!